Varmista ennen tilin sulkemista, että sen saldo on nolla eikä sillä ole rahaa, rahoitusvälineitä tai odottavia toimeksiantoja. Tilin voi sulkea vasta, kun kaikki varat ja omistusten myyntisummat on nostettu henkilökohtaiselle pankkitilillesi. Et voi avata uutta tiliä myöhemmin. Jos haluat palata, meidän on otettava aiempi tilisi uudelleen käyttöön.
Miten myyn omistukseni ja nostan varat?
- Myy koko omistuksesi sovelluksessa näin: napauta Myy-painiketta, valitse myyntitavaksi Kappalemäärä ja napauta Myy enimmäismäärä -painiketta. Peruuta myös odottavat toimeksiannot. Voit tarkistaa ne Tapahtumat-välilehdeltä ja hallita niitä siellä.
- Jos sinulla ei ole henkilökohtaista pankkitiliä varojesi nykyisessä valuutassa, saatat joutua vaihtamaan valuutan ennen nostoa. Valuutanvaihdosta veloitetaan 0,35 %:n valuutanvaihtokulu. Lue lisää artikkelista Kaikki nostoista.
Tilini saldo on nolla. Miten suljen sen?
Avaa profiilisi (mobiilisovelluksessa vasemmasta yläkulmasta, verkkoversiossa oikeasta yläkulmasta), valitse tilisi kohdalta kolme pistettä ja sitten Sulje tili.
Säilytämme toimittamasi henkilötiedot ja niihin liittyvät tilin tiedot sovellettavan rahoitusalan sääntelyn mukaisesti vähintään 5 vuotta tilin sulkemisen jälkeen.
Voinko avata tilini uudelleen sulkemisen jälkeen?
Kyllä. Ota meihin yhteyttä vahvistetusta sähköpostiosoitteestasi tämän artikkelin alta löytyvien yhteystietojen avulla, niin hoidamme asian.
Jos haluat sulkea yritystilin, ota yhteyttä tiimiimme alla.